Over ons

De drie werktoppers achter het platform werktoppers.nl

Werktoppers.nl is opgericht door en voor vakmensen. Het doel van Werktoppers.nl is om vakmensen een eerlijkere kans te geven op een klus en mensen met een klus snel, gemakkelijk en eenvoudig de juiste persoon voor hun klus te laten vinden.
Wie zijn de gezichten achter Werktoppers?

Werktoppers.nl Werktoppers.nl

Paul

Hallo, ik ben Paul Montens. Na mijn technische opleidingen ben ik gaan werken bij een bedrijf in de scheepsservice en -techniek. Ik heb zo’n vijf jaar in loondienst gewerkt bij verschillende bedrijven. Toen kreeg ik de kans om een groothandel in accu’s over te nemen, waar de focus lag op scheepvaartgebied en intern transport. Het ondernemerschap sprak me steeds meer aan, dus ik besloot die stap te zetten. En met succes.
Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan als ondernemer, verruilde ik de verkoop van accu’s voor de bouwsector. Ik ben nu een jaar of twaalf, waarvan de laatste vijf jaar samen met mijn zoon Tom, eigenaar van een aannemersbedrijf. Onze werkzaamheden: totaalbouw- en renovatie en veel woningbouwwerk.
Na veel gebruik te hebben gemaakt van online platforms, kwamen wij op het idee onze ervaringen in een eigen platform te storten: Werktoppers.nl. Ons doel is om een nog beter platform te bieden aan mensen met een klus en aan vakmensen, onze werktoppers!

Werktoppers.nl Werktoppers.nl

Tom

Hi! Ik ben Tom Montens, 26 jaar. Vanaf jongs af aan vond ik de bouw al interessant. Toen ik op de middelbare school ging kiezen welke richting ik op wilde, was die keuze snel gemaakt.
Inmiddels ben ik acht jaar werkzaam in de bouw. Vijf jaar geleden ben ik met mijn vader, die eigenaar van een aannemersbedrijf is, samen gaan werken.
Door de jaren heen hebben wij gebruikgemaakt van verschillende soorten platformen. We liepen daar soms tegen bepaalde dingen aan waarvan wij dachten: dat kan anders en beter.
Je kan wel roepen dat het anders kan, maar waarom niet zelf actie ondernemen? Daarom zijn wij op het idee gekomen om ons eigen online platform te starten. Een platform waar mensen met een klus sneller de juiste vakmensen vinden die zowel het vakmanschap in de vingers hebben als tijd in hun agenda. En niet te vergeten: een platform waar onze werktoppers een eerlijkere kans op een klus hebben.

Werktoppers.nl Werktoppers.nl

Eli

Hi, mijn naam is Eli van der Zanden. Inmiddels ruim zestien jaar actief in techniek en management. Ik heb jaren in loondienst gewerkt als manager Techniek. In de tussentijd begon het ondernemerschap te kriebelen en besloot ik een bedrijf op te starten dat gespecialiseerd is in vloer- en wandtegels. Dit bedrijf heb ik uiteindelijk verkocht, om vervolgens een nieuw bedrijf op te zetten in de handel en techniek. Daar besefte ik dat er steeds meer vraag is naar vakmensen in onze samenleving. Ook de particulieren weten niet goed waar ze terechtkunnen en of ze de juiste vakmensen binnenhalen.
Het mooie van het leven is dat er soms mensen op het pad komen die dezelfde visie delen. Hieruit is dan ook ons idee en de behoefte ontstaan om Nederland op een eerlijke en concurrerende manier te voorzien van ons nieuwe platform Werktoppers.nl. Wij zijn er voor jullie!

In samenwerking met