Hoe werkt Werktoppers voor jouw klus?

1. Plaats je klus gratis op Werktoppers.

Je kunt jouw opdracht of klus snel, gemakkelijk en kosteloos op het platform Werktoppers.nl plaatsen. Dit kan variëren van een huisrenovatie, tuinonderhoud en het installeren van een warmtepomp tot andere klussen die je wilt laten uitvoeren.
Hoe werkt Werktoppers.nl voor jouw klus?

  • Je maakt eerst eenvoudig een gratis account aan door je naam, postcode, telefoonnummer en e-mailadres in te vullen.
  • Je selecteert daarna wat voor specialisme je zoekt voor jouw opdracht. Naar welke dienst ben jij op zoek? Bijvoorbeeld: tuin- of buitenverlichtingen installeren, tuinaanleg voorkant/achterkant of tuinonderhoud.
  • Tot slot vul je enkele details in, zoals bijvoorbeeld het aantal vierkante meters, hoe snel de klus gerealiseerd moet zijn en een korte toelichting van de werkzaamheden. Ook heb je de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. De werktoppers uit jouw omgeving krijgen via e-mail een melding dat er een interessante klus is geplaatst.

2. Ontvang reacties op jouw klus.

Werktoppers.nl streeft ernaar particulieren en vakmensen een eerlijke kans te bieden op een opdracht. Jij ontvangt uitgebreidere offertes, waardoor je beter en gemakkelijker de aangeboden diensten kunt vergelijken. En doordat je geen overkill aan offertes ontvangt, is het aantal overzichtelijk. En is er minder keuzestress.

3. Bekijk en vergelijk offertes.

Nadat vakmensen hebben gereageerd, kun je hun voorstellen bekijken. Ze geven kort aan hoe ze de klus willen aanpakken en wat hun ervaring is. Met een simpele klik laat je aan de vakmensen weten of je van hen een offerte wilt ontvangen. De vakmensen krijgen deze melding binnen en gaan aan de slag met een offerte.
Bij offertes is het belangrijk om deze goed te bekijken en te vergelijken. Worden de werkzaamheden en de materialen die nodig zijn voor het project duidelijk vermeld? Is het betalingsschema in orde? Zijn er geen verborgen kosten? Heeft de vakman of vakvrouw wel de benodigde diploma’s en vergunningen? Je kunt ook contact met de vakmensen opnemen om onduidelijkheden te verduidelijken of om te kijken of er een klik is. Goede communicatie is heel belangrijk voor een succesvolle samenwerking met jouw werktopper.

4. Kies de werktopper voor jouw klus.

Je hebt nu de vrijheid om te kiezen welke vakman of vakvrouw het beste bij jouw opdracht past. Naast het kijken en vergelijken van de binnengekomen offertes, kun je reviews op internet opzoeken en beoordelingen van andere gebruikers van Werktoppers.nl bekijken. Vergelijk alles goed. Welke vakman of vakvrouw mag jouw klus gaan klaren? Laat het onze werktopper snel weten.

5. Is de klus naar wens uitgevoerd?

De opdracht is voltooid. Ben je tevreden over de werktopper? Of heb je wat aanmerkingen? Jouw ervaring met de gekozen vakman of vakvrouw is erg nuttig voor andere mensen die klussen plaatsen via Werktoppers.nl en de vakman of vakvrouw zelf. Laat gerust jouw mening weten over de klus, zij en wij zijn er blij mee.

In samenwerking met